Skip to main content Skip to search

Acties

Voor u als klant hebben de ondernemers in ons centrum vaak acties of bijzondere aanbiedingen. Waar u als klant weer van kunt profiteren.
We willen u via deze website op de hoogte gaan houden van de acties die er zijn of welke er nog aan zitten te komen.

Houd u deze pagina dus in de gaten, want binnenkort hopen we u hier meer te kunnen melden!

Maak elke week kans op een verrassingspakket!

De feestelijkheden rondom de (her)opening van de winkels AGF Specialist, Brasserie Meerzicht, Kapperszaak Effe Knippen en Bloemsierkunst Flora Project stoppen voorlopig nog niet, en u feest mee! Maak nu elke week kans op een verrassingspakket t.w.v. € 25,- bij een van de deelnemende winkels. Vorige week wisten de heer en mevrouw Van der Leede de prijs te winnen: een cadeaubon van €25 van keurslager Rudolf Alblas! Deze extra prijstrekkingen worden aangeboden door winkeliersvereniging Meerzicht. Meedoen is heel simpel: lever de ingevulde spaarkaarten in bij de Alphega Apotheek.

Deze week maakt u kans op een op een topbloemstuk van Bloemsierkunst Flora Project. Morgen weet u of u in de prijzen gevallen bent! De weekwinnaar wordt elke zaterdag bekendgemaakt.  

Week 48: De groentenman

Week 49: Kapperszaak Effe Knippen

Week 50: Alexanderhoeve

Week 51: Gall & Gall 

Doorlopende actie. De spaarkaart actie

Als u aan deze actie deelneemt, maakt u kans op een verrassingspakket ter waarde van €25, elke maand ter beschikking gesteld door een van de winkeliers.

De winnaar van het verrassingspakket wordt maandelijks bekend gemaakt.

Hoe doet u mee? Bij elke aankoop van minimaal €2,50 bij een van de winkeliers/horecagelegenheden in het winkelcentrum en bij Vishandel Knoester ontvangt u een stempel of een kassabon. U krijgt het eerste stempel van ons cadeau. U kunt maximaal 2 stempels van dezelfde winkel op 1 spaarkaart sparen.

Heeft 5 stempels of kassabonnen, dan is de spaarkaart vol. De volle spaarkaart levert u in bij Apotheek Middelwaard.

Vraag aan de winkelier naar de spaarkaart. Daar staat verdere uitleg op

Liever lokaal: Hofpas

Beste klanten,

Dagelijks kunt u weer voordeel genieten bij de winkels in en rondom ons winkelcentrum. Dat is vanzelfsprekend.

Toch brengen wij u daarnaast graag nog de Hofpas onder de aandacht.

De Hofpas, een pas voor alle inwoners van regio Haaglanden. Zo zijn er bijvoorbeeld in Zoetermeer al ruim 8000 inwoners in het bezit van een Hofpas.

De Hofpas biedt voordeel bij lokale bedrijven, instellingen en activiteiten. Hierdoor bent u goedkoper uit en draagt u bij aan het levendig houden van onze lokale winkelstraten.

Lokale winkeliers die garant staan voor persoonlijke service, kwaliteit en advies bieden u dit extra voordeel. U kunt vaker in uw buurt voordelig boodschappen doen.

Ook binnen ons winkelcentrum Meerzicht zijn er al meerdere ondernemers aangesloten bij de Hofpas, zoals Gift& Candy, Stomerij Gigant, Alexanderhoeve Meerzicht, La Bonita, Bloemsierkunst Flora Project, Keurslagerij Rudolf Alblas.

De Hofpas is gratis en kan worden aangevraagd via www.dehofpas.nl.