Skip to main content Skip to search

Evenementen

In Winkelcentrum Meerzicht worden met enige regelmaat verschillende events georganiseerd. Dat zijn leuke en uiteenlopende activiteiten, voor jong en voor oud. Van het beschilderen van paaseieren voor de kinderen, een fotocompetitie met Moederdag, gratis donuts van echte donutmachine, of een muzikale bijdrage, van een braderie tot gewoon wat speciaals tijdens de feestdagen. We zijn er altijd op uit om iets extra’s voor u te organiseren!

Op deze pagina willen we u graag van de evenementen die gaan komen op de hoogte stellen.

Houd u dus deze pagina in de gaten als u geen evenement wilt missen!

Sinterklaasactiviteiten bij winkelcentrum Meerzicht!

Schoentje zetten
Doe je met ons mee? Vanaf morgen mag jij je schoen zetten in winkelcentrum Meerzicht, maar je moet hem wel zelf eerst even knutselen! De mooiste 3 schoentjes winnen leuke prijzen aangeboden door Gift & Candy! Je kunt het schoentje inleveren t/m 29 december bij Gift & Candy! Tijdens de intocht van Sinterklaas kun je het schoentje weer ophalen. De sint heeft voor ieder kind iets lekkers!

Intocht Sinterklaas

Sinterklaas bezoekt Winkelcentrum Meerzicht op zaterdag 1 december! natuurlijk komt hij niet alleen maar neemt hij ook zijn pieten mee. Om zijn intrede extra feestelijk te maken zal zelfs DJ-piet meekomen om te zorgen voor feestelijke muziek vanaf 13.15 uur. Er mag natuurlijk gedanst en gezongen worden! Aansluitend zal Sinterklaas het winkelcentrum bezoeken tot 15.30 uur. Kom jij ook?