Skip to main content Skip to search

Acties

Voor u als klant hebben de ondernemers in ons centrum vaak acties of bijzondere aanbiedingen. Waar u als klant weer van kunt profiteren.
We willen u via deze website op de hoogte gaan houden van de acties die er zijn of welke er nog aan zitten te komen.

Houd u deze pagina dus in de gaten, want binnenkort hopen we u hier meer te kunnen melden!

THUISBLIJVERSLOTERIJ IN WINKELCENTRUM MEERZICHT

Winkelcentrum Meerzicht organiseert speciaal voor de thuisblijvers een loterij.
De actie loopt van 19 juli t/m 28 augustus 2021, zes weken lang!

DE HOOFDPRIJZEN ZIJN:

Er zijn 6 hoofdprijzen ter waarde van € 250 te winnen, t.w.:

  • Speakerset Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack, grijs
  • Boodschappenpakket van Jumbo
  • Fotoshoot (80 digitale foto’s) bij Empire Fotostudio voor 4 personen, inclusief visagie voor 2 personen
  • Hitachi compacte Full-HD Led-tv met een 32 inch scherm
  • Een make-over van huis of tuin door Bloemsierkunst Flora Project
  • Boodschappenpakket van Albert Heijn.

HOE WERKT HET?

Bij ELKE aankoop in één van de deelnemende winkels ontvangt u een deelnamelot. Vul dit lot volledig en duidelijk in en deponeer het in de wijnton bij JUMBO of de melkbus bij ALEXANDERHOEVE, de kaaswinkel.
Elke zaterdag wordt uit de ingeleverde loten de hoofdprijswinnaar getrokken. Per week worden alle  oude inzendingen uit de wijnton en melkbus gehaald en beginnen de kansen voor iedereen weer op-nieuw. U mag met zoveel mogelijk loten deelnemen.
Winnaars van de hoofdprijs worden per e-mail op de hoogte gebracht en worden op onze website www.meerzicht.net gepubliceerd.

Kijk hier voor het reglement van deze loterij.

Kom naar ons winkelcentrum en maak kans op deze mooie prijzen!

Winnaars

De hoofdprijs van de 1e trekking van de thuisblijversloterij is gewonnen door Elly van Rijswijk. Zij wint een Hitachi compacte Full-HD Led-tv met een 32 inch scherm. Zij is inmiddels op de hoogte gesteld.

De winnares van week 2 van de thuisblijversloterij is Marjolijn Valette. Zij heeft de hoofdprijs gewonnen: een make-over van haar woonkamer, balkon of tuin. Zij heeft inmiddels bericht van ons ontvangen.

De winnares van week 3 van de thuisblijversloterij is mevr. G. Kreefft. Zij heeft de hoofdprijs gewonnen: een speakerset Citation One van Harman Kardon. Zij is hiervan op de hoogte gesteld.

De winnaar van week 4 van de thuisblijversloterij is dhr. P. Lemmers. Hij heeft de hoofdprijs gewonnen: een boodschappenpakket ter waarde van €250, ter beschikking gesteld door Jumbo Meerzicht. Hij is hiervan op de hoogte gesteld.

De winnaar van week 5 van de thuisblijversloterij is gewonnen door mevr. B. van den Heuvel. Zij wint een fotoshoot voor 4 personen bij Empire Fotostudio, inclusief visagie voor 2 personen. Zij is inmiddels op de hoogte gesteld.

De laatste hoofdprijswinnaar van de thuisblijversloterij, week 6, is A. Wijmans. De hoofdprijs is een boodschappenpakket van Albert Heijn Meerzicht ter waarde van € 250. De winnaar heeft inmiddels bericht van ons ontvangen.

Kleurplaat actie

Een leuke kleurplaatactie voor alle kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen kunnen per leeftijdscategorie (t/m 5 jaar, t/m 8 jaar en t/m 12 jaar) een bon van Intertoys winnen.

Per leeftijdscategorie zijn er 3 bonnen te winnen: van €10, € 15 euro en €30.

De kleurplaat kan worden opgehaald in het winkelcentrum bij alle winkeliers.

Deze actie duurt t/m 11 juli. Dan zullen ook de prijzen uitgereikt worden.

Dus kleur mee! Mooie prijzen te winnen.

Valentijnsdag 2020 – foto werdstrijd

Op 14 februari 2020 is het Valentijnsdag. En dat gaan wij samen met jou vieren.

Maak een mooie foto met jouw Valentijn en plaats deze op Facebook onder de post met het rode hart. En zet daarbij waarom hij/zij dit etentje verdient. Je maakt namelijk kans op een geheel door Hoeve Kromwijk verzorgd diner voor 2 personen. De winnaar/winnares wordt op 14 februari op onze Facebookpagina bekend gemaakt.

Dus maak een mooie, gekke, lieve Valentijnsfoto met jouw Valentijn. En wie weet win je deze prijs!

En er komt nog een Valentijnsactie. Je kunt dan mooie prijzen winnen met een winactie. Verdere info volgt nog. Deze winactie begint eind deze week, op 7 februari.

Valentijnsdag 2020 – winactie

Op 14 februari 2020 is het Valentijnsdag. En dat gaan wij met jou vieren met een winactie.

Bij deze winactie krijg je bij elke aankoop bij de deelnemende winkeliers een winkaartje. Dit winkaartje, voorzien van jouw naam en telefoonnummer, kun je samen met de kassabon van de winkelier in de daarvoor bestemde wijnton in het winkelcentrum doen.

Er zijn 10 Valentijnsprijzen te winnen van elk €25. De winnende deelnemers worden op 14 februari 2020 bekend gemaakt op onze Facebook-pagina.

Deze actie begint op 7 februari 2020.

Dus doe mee! Misschien val je in de prijzen!