Skip to main content Skip to search

Evenementen

In Winkelcentrum Meerzicht worden met enige regelmaat verschillende events georganiseerd. Dat zijn leuke en uiteenlopende activiteiten, voor jong en voor oud. Van het beschilderen van paaseieren voor de kinderen, een fotocompetitie met Moederdag, gratis donuts van echte donutmachine, of een muzikale bijdrage, van een braderie tot gewoon wat speciaals tijdens de feestdagen. We zijn er altijd op uit om iets extra’s voor u te organiseren!

Op deze pagina willen we u graag van de evenementen die gaan komen op de hoogte stellen.

Houd u dus deze pagina in de gaten als u geen evenement wilt missen!

Moederdag 2021

Bent u zaterdag in ons winkelcentrum? Dan ontvangt u van deze dames een kleine attentie namens de winkeliers voor Moederdag. Zij zijn er van 12 tot 16 uur.

World of Pasar op 4 en 5 september 2020

In het weekend van 4 en 5 september vindt de Pasar Mundial plaats in ons winkelcentrum. Tijdens deze pasar, wat in het Nederlands ‘wereldse markt’ betekent, worden allerlei verschillende culturen samengebracht. Door het aanbod van vele producten en lekkernijen en het optreden van diverse artiesten maakt dit deze pasar tot een multicultureel feestje.

Tijdens deze kunt u gezellig wandelen over de markt met de vele kramen en stalletjes. Er is een divers aanbod aan wereldse producten uit Aziatische, Westerse, Zuidamerikaanse en Afrikaanse landen. Om het bezoek nog meer sfeer te geven wordt er tijdens deze pasar gezorgd voor muzikaal vermaak. Naast de kraampjes en het entertainment kunt u natuurlijk deze pasar niet bezoeken zonder te genieten van al die exotische lekkernijen die te koop zijn bij de verschillende kraampjes.

Kortom, deze pasar is een gezellig uitstapje voor het hele gezin!

Dit evenement vindt plaats met inachtneming van de RIVM-regels.