Skip to main content Skip to search

Evenementen

In Winkelcentrum Meerzicht worden met enige regelmaat verschillende events georganiseerd. Dat zijn leuke en uiteenlopende activiteiten, voor jong en voor oud. Van het beschilderen van paaseieren voor de kinderen, een fotocompetitie met Moederdag, gratis donuts van echte donutmachine, of een muzikale bijdrage, van een braderie tot gewoon wat speciaals tijdens de feestdagen. We zijn er altijd op uit om iets extra’s voor u te organiseren!

Op deze pagina willen we u graag van de evenementen die gaan komen op de hoogte stellen.

Houd u dus deze pagina in de gaten als u geen evenement wilt missen!

KERSTMARKT OP 13 EN 14 DECEMBER 2019

De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019. In het winkelcentrum staan dan kerstkraampjes, waarin de winkeliers hun producten verkopen. Sfeervol genieten en er vast iets te proeven. Zo doet u misschien u ideetjes op voor de kerstdagen.
Op vrijdag zijn de kerstkraampjes van 10-17 uur open;
op zaterdag van 10-16 uur.
En om het feestelijker te maken is er muzikale omlijsting.

In het voormalige pand van Blokker is op beide dagen een Kerstmarkt, waar u leuke cadeautjes kunt kopen voor de Kerst.

Komt u ook? Wij zien u graag in ons gezellige winkelcentrum.

Kerstbraderie op 6 en 7 december 2019

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december zal er een kerstbraderie in het winkelcentrum zijn. De kraampjes zullen door het hele winkelcentrum staan met een aanbod van mooie producten en leuke cadeautjes voor de Kerstdagen.
Op beide dagen is de markt geopend van 10 tot 17 uur.

Sinterklaas komt!

Op 14 november zal het winkelcentrum worden versierd voor Sinterklaas. Tegenover de kaaswinkel Alexanderhoeve zal Albert Heijn op die dag een stoomboot neerzetten. Tevens zullen hier op meerdere dagen Zwarte Pieten bij aanwezig zijn.

Bij alle winkeliers zullen dan kleurplaten voor de kinderen verkrijgbaar zijn. Deze kunnen de kinderen uiterlijk op 28 november inleveren bij kaaswinkel Alexanderhoeve.

Op zaterdag 30 november om 13 uur komt Sinterklaas naar het winkelcentrum met zijn Zwarte Pieten. Zijn verjaardag zal gevierd worden in de grote winkel naast TOPslager Alblas. En er is een Pietendisco! De door de kinderen ingeleverde kleurplaten zijn hier allemaal te bewonderen.

Sinterklaas vertrekt weer om 15 uur.
Ieder kind gaat met iets lekkers naar huis.